Τελευταία Νέα

Στις 4 το Σάββατο το παιχνίδι του Γυμναστικού με το Πευκοχώρι στην Κύμη

Μετά τη νίκη του στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης επιστρέφει δριμύτερος στην έδρα του αυτή τη φορά, αντιμέτωπος με την ομάδα του ….Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 9 Απριλίου στο Κλειστό «Νίκος Μαρίνος» στην Κύμη.

Σε δελτίο τύπου η ομάδα του Γυμναστικού αναφέρει:

Μπαίνουμε σιγά σιγά στην ...τελευταία στροφή του «ράλι» της Α2 και δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για ....στραβοτιμονιές. Υπολείπονται 7 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης θέλει το απόλυτο των νικών για να κατακτήσει την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο στην Α1! Η αρχή πρέπει να γίνει στην αναμέτρηση με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, το Σάββατο στις 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κύμης «Νίκος Μαρίνος».

Η ομάδα του Πευκοχωρίου βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 25 βαθμούς με 4 νίκες και 17 ήττες. Φαίνεται ότι πλέον είναι καταδικασμένη να χάσει την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά δείχνει αξιοπρόσεχτη μαχητικότητα τις τελευταίες αγωνιστικές. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια έχει δύο εντός έδρας ήττες με 1 μόλις πόντο διαφορά από τα Πεύκα και τον Προμηθέα, ενώ πριν μια εβδομάδα κέρδισε εκτός έδρας τον Ηρακλή! Δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να παραδοθεί αμαχητί στην μοίρα της, αλλά να πουλήσει ακριβά το τομάρι της στα εναπομείναντα παιχνίδια. Γι αυτόν τον λόγο πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεχτικός στο ματς του Σαββάτου ο ΓΣ Κύμης, παρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Το Πευκοχώρι έχει μεγάλη έλλειψη μέσα στην ρακέτα, αφού ο πιο ψηλός παίκτης είναι ο πολύ έμπειρος Φίλιππος Συμεωνίδης με ύψος 2.04μ. όπως είναι φυσικό προσπαθούν να βασίσουν το παιχνίδι τους στην περιφέρεια και στην μεγάλη πίεση στην μπάλα. Ο Μάρτζος είναι ο πρώτος σκόρερ και ο πιο επικίνδυνος παίκτης, ενώ από κοντά ακολουθούν οι Νίκολιτς και Θεοδωράκος. Γενικά είναι μια μαχητική ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, που όμως αν δεν την προσέξεις μπορεί να σου κάνει την ζημιά.

Αυτό είχε φανεί στο μεταξύ μας παιχνίδι για τον 1ο γύρο μέσα στο Πευκοχώρι. Τότε οι γηπεδούχοι είχαν μπει πολύ δυνατά και βρέθηκαν να προηγούνται στην λήξη του πρώτου δεκαλέπτου. Μάλιστα πήραν και διαφορά 8 πόντων στο 2ο δεκάλεπτο, με την Κύμη να συνέρχεται και να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενη με 1 πόντο. Στην 3η περίοδο οι φιλοξενούμενοι μεγάλωναν σταδιακά την διαφορά , φτάνοντας και σε διψήφιο νούμερο, αλλά το Πευκοχώρι κατάφερνε συνεχώς να επανέρχεται. Τελικά στο τελευταίο 5λεπτο η Κύμη ξέφυγε με διαφορά ασφαλείας και πήρε τελικά την νίκη με 73-65.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου λοιπόν η ομάδα του κόουτς Μπρατσιάκου πρέπει να μπει από την αρχή στο ματς με μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και να μην δώσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη. Το ματς αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει και ως μια «ένεση» αυτοπεποίθησης ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ερυθραία που θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα. Μια ομάδα πολύ δυνατή που μας είχε κερδίσει στον 1ο γύρο.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr